Vil du jobbe hos Glitni? Her er fem gode grunner!

Vi tipper du har det bra der du jobber i dag. Men om du ønsker å bli skikkelig god i det vi driver med, og samtidig ha rom til å være deg selv og ha det morsomt på jobb, så håper vi du vil ta en prat med oss.

Vi er et konsulentmiljø der data er hovedfokus - hver eneste dag. Vi ser alltid etter smarte hoder, så ta kontakt via hei@glitni.no eller sosiale kanaler om du vil bli en av oss!

Se under for hva vi tror du vil få hos oss.

Hvem søker vi?

Vi ønsker deg som er glad i data, og som har fra 1-7 års erfaring innen fagområdet data & analytics. Har du mer erfaring, er ikke det feil heller!

Vi trenger deg som kan fylle en (eller flere) av følgende roller:

  • Data engineer / ELT-utvikler
  • Dataplattform-utvikler (DataSecOps)
  • Dataplattform-arkitekt
  • Data-arkitekt
  • Rådgiver med erfaring fra data governance, organisering av datateam og utvikling av datastrategi

Glitni - Raskere faglig utvikling

Raskere faglig utvikling

Som en del av et spisset fagmiljø med likesinnede som er glad i data, tror vi at du vil få en raskere faglig utvikling enn der du er i dag. Vi er opptatt at du får de riktige prosjektene og rollene - og mener utviklingsplaner er til for utvikling og ikke evalueringer og rangeringer.

Glitni - Stor påvirkningskraft og lite byråkrati

Stor påvirkningskraft og lite byråkrati

Vi er et lite selskap, tuftet på at vi i størst mulig grad tar beslutninger sammen og deler mest mulig av informasjon. Veien fra idé til gjennomføring er svært kort hos oss - noen ganger bare minutter!

Glitni - Masse fleksibilitet og respekt for mangfold

Masse fleksibilitet og respekt for mangfold

Glitni oppsto blant annet fordi vi mener at bygging av det beste fagmiljøet krever at vi må tilpasse oss til behovene til hver enkelt - og at mangfold ikke bare må aksepteres, men dyrkes. Vi kan tilpasse roller, arbeidstid og masse annet slik at du kan prestere best mulig både på jobb og hjemme.

Glitni - Avlønning basert på resultater

Avlønning basert på resultater

Vi har en god fastlønn og setter pris på det du ellers skaper ved å stå på ekstra hos kundene, finne nye oppdrag og levere interne bidrag - gjennom en transparent bonusordning som gjøres opp hvert kvartal.

Glitni - En morsom jobbhverdag

En morsom jobbhverdag

Vi har etablert en variert sosial kalender - og er et lite og oversiktlig selskap med jordnære og hyggelige folk (synes vi selv i hvert fall). Vi vil at du skal trives hos oss - lenge!