Glitni er produktet av oss

Vi elsker data, og vil at alle skal få oppleve hvordan data kan skape verdi gjennom innsikt og automatisering.

Som grunnfilosofi tror vi spesialisering over tid gjør oss til bedre rådgivere og konsulenter - og derfor bygger vi et konsulentmiljø der data er hovedfokus - hver eneste dag.

Vi ønsker å være anerkjent for å være spesialistene innen data og analyse - som er i forkant på nye metoder, konsepter og teknologier.

Glitni er produktet av oss | Bilde av Per Magne Drotninghaug

Vi er rådgivere, arkitekter og utviklere

Glitni tilbyr rådgivning og implementeringstjenester som hjelper deg med å hente ut verdi fra data. Vi bistår deg med å utforme og realisere hvordan teknologi, mennesker og organisasjon skal samspille i et økosystem for data- og analyseprodukter.

Vi har hands-on kompetanse på de mest sentrale teknologiplattformene, og er opptatt av å holde oss oppdatert på nye muligheter. Vi er teknologi-nøytrale, og hjelper deg med å ta de rette valgene.

Vi er rådgivere, arkitekter og utviklere | Bilde av Per Magne Drotninghaug

Vi jobber sammen med deg

Enhver problemstilling krever ulike innfallsvinklinger for å kunne løses best mulig. I Glitni tror vi utvikling av slike tjenester og produkter gjøres best i tverrfaglige team bestående av brukere, analytikere, designere, teknologer og forretningsutviklere som har et felles mål og ønske om å skape de beste løsningene. Vi bidrar inn i teamene med spisskompetanse på våre fagområder.

Vi jobber sammen med deg | Bilde av Per Magne Drotninghaug

Les mer om hva vi kan

author image

Magne Bakkeli

Seniorrådgiver

Magne har over 20 års erfaring som rådgiver, arkitekt og prosjektleder innen data & analytics. Han er god til å navigere i både forretningsmessige og tekniske problemstillinger, og jobber like godt med konsernledelsen som IT-avdelingen. 
Les mer

author image

Birger Midtlid

Arkitekt

Birger har over 14 års erfaring som konsulent innen data & analytics, hvor han har jobbet med en rekke prosjekter innenfor analyse og rapportering, datavarehus og big data i ulike roller som blant annet prosjektleder og arkitekt. 
Les mer

author image

Sindre Grindheim

Data Platform Engineer

Sindre er en erfaren Data Engineer som har arbeidet daglig med arkitektur, flyt og tilrettelegging av data i alt fra klassiske datavarehus til moderne dataplattformer i Azure og Google Cloud i hele arbeidskarrieren. 
Les mer

author image

Halvar Trøyel Nerbø

Data Platform Engineer

Trøyel er en engasjert Data Engineer og Dataplattform-utvikler og har de siste fire årene spesialisert på å bygge datalake- og lakehouse-baserte dataplattformer i skyen. 
Les mer

author image

Carina Eikaas

Seniorrådgiver

Carina er en datastrateg, arkitekt og teamleder. Hun har erfaring fra design av store dataplattformer, og har ledet team på tvers av analyse, rapportering og data engineering. 
Les mer

author image

Runar Alvseike

Data Platform Engineer

Runar er en Data Engineer og har jobbet med BI og Data & Analytics i 5 år - hvorav han har vært med på bygge opp en datalake- og lakehouse-basert dataplattform de siste 3 årene. 
Les mer