Glitni er produktet av oss

Vi elsker data, og vil at alle skal få oppleve hvordan data kan skape verdi gjennom innsikt og automatisering.

Som grunnfilosofi tror vi spesialisering over tid gjør oss til bedre rådgivere og konsulenter - og derfor bygger vi et konsulentmiljø der data er hovedfokus - hver eneste dag.

Vi ønsker å være anerkjent for å være spesialistene innen data og analyse - som er i forkant på nye metoder, konsepter og teknologier.

Glitni er produktet av oss | Bilde av Per Magne Drotninghaug

Vi er rådgivere, arkitekter og utviklere

Glitni tilbyr rådgivning og implementeringstjenester som hjelper deg med å hente ut verdi fra data. Vi bistår deg med å utforme og realisere hvordan teknologi, mennesker og organisasjon skal samspille i et økosystem for data- og analyseprodukter.

Vi har hands-on kompetanse på de mest sentrale teknologiplattformene, og er opptatt av å holde oss oppdatert på nye muligheter. Vi er teknologi-nøytrale, og hjelper deg med å ta de rette valgene.

Vi er rådgivere, arkitekter og utviklere | Bilde av Per Magne Drotninghaug

Vi jobber sammen med deg

Enhver problemstilling krever ulike innfallsvinklinger for å kunne løses best mulig. I Glitni tror vi utvikling av slike tjenester og produkter gjøres best i tverrfaglige team bestående av brukere, analytikere, designere, teknologer og forretningsutviklere som har et felles mål og ønske om å skape de beste løsningene. Vi bidrar inn i teamene med spisskompetanse på våre fagområder.

Vi jobber sammen med deg | Bilde av Per Magne Drotninghaug

Les mer om hva vi kan

author image

Magne Bakkeli

Seniorrådgiver

Magne har over 20 års erfaring som rådgiver, arkitekt og prosjektleder innen data & analytics, og forstår godt forretningsmessige og tekniske problemstillinger. 
Les mer

author image

Birger Midtlid

Arkitekt

Birger har over 14 års erfaring med prosjekter innen analyse og rapportering, datavarehus og big data i ulike roller som blant annet prosjektleder og arkitekt. 
Les mer

author image

Sindre Grindheim

Data Platform Engineer

Sindre er en erfaren Data Platform Engineer innen arkitektur og implementasjon av moderne dataplattformer i Azure og Google Cloud, Databricks og Snowflake. 
Les mer

author image

Halvar Trøyel Nerbø

Data Platform Engineer

Trøyel er en engasjert Data Platform Engineer som har spesialisert på å bygge datalake- og lakehouse-baserte dataplattformer i skyen. 
Les mer

author image

Carina Eikaas

Seniorrådgiver

Carina er en datastrateg, arkitekt og teamleder, med erfaring fra design av store dataplattformer og ledelse innen analyse, rapportering og data engineering. 
Les mer

author image

Runar Alvseike

Data Platform Engineer

Runar er en Data Engineer som har jobbet med BI og Data & Analytics i 5 år, hvor brorparten er brukt på å bygge opp en data lakehouse-baserte dataplattformer. 
Les mer

author image

Eystein Kleivenes

Data Platform Engineer

Eystein har 20 års erfaring fra programvareutvikling og data- og analyseplattformer, fra infrastruktur til arkitektur, utvikling og utrulling. 
Les mer