Vi er data-rådgivere, data-arkitekter og data-utviklere

Møt teamet vårt

Birger Midtlid

Arkitekt

Birger er en svært erfaren konsulent innen analyse og rapportering, datavarehus og big data i ulike roller som blant annet prosjektleder og arkitekt. 
Les mer

Eystein Kleivenes

Data Platform Engineer

Eystein har over 20 års erfaring fra programvareutvikling og data- og analyseplattformer, fra infrastruktur til arkitektur, utvikling og utrulling. 
Les mer

Halvar Trøyel Nerbø

Data Platform Engineer

Trøyel er en engasjert Data Platform Engineer som har spesialisert på å bygge datalake- og lakehouse-baserte dataplattformer i skyen. 
Les mer

Magne Bakkeli

Seniorrådgiver

Magne har over 20 års erfaring som rådgiver, arkitekt og prosjektleder innen data & analytics, og forstår godt forretningsmessige og tekniske problemstillinger. 
Les mer

Runar Alvseike

Data Platform Engineer

Runar er en dreven Data Engineer innen BI og Data & Analytics, hvor hovedtyngden av erfaringen er brukt på å bygge opp data lakehouse-baserte dataplattformer. 
Les mer

Sindre Grindheim

Data Platform Engineer

Sindre er en erfaren Data Platform Engineer innen arkitektur og implementasjon av moderne dataplattformer i Azure og Google Cloud, Databricks og Snowflake. 
Les mer

Yapi Donatien Achou

Data Scientist | Selvstendig

Yapi er senior data scientist med flere mastergrader innen anvendt matematikk, mekanikk og energiteknikk, samt 9 års erfaring som utvikler og data scientist. 
Les mer

Magnus Hanslien

Arkitekt | Selvstendig

Med over 19 års erfaring er Magnus like komfortabel med å håndtere prosjekt- og programledelse som løsningsarkitektur, informajonsarkitektur og data governance. 
Les mer

Tobias Flood

Arkitekt | Selvstendig

Tobias har 11 års erfaring som utvikler, arkitekt og rådgiver på dataplattformer i sky. Han er særlig opptatt av automatisering, DevOps for data og sikkerhet. 
Les mer