Vi er data-rådgivere, data-arkitekter og data-utviklere

Møt teamet vårt

Monica Kappelslåen Plassen

Data Platform Engineer

Monica er en allsidig data engineer og dataarkitekt med god erfaring innen design og utvikling knyttet til dataplattformer. 
Les mer

Knut Arne Smeland

Data Platform Engineer

Knut Arne er en erfaren data engineer og plattformutvikler som brenner for å bygge modulære og robuste plattformer med minimal kompleksitet. 
Les mer

Birger Midtlid

Arkitekt

Birger er en svært erfaren konsulent innen analyse og rapportering, datavarehus og big data i ulike roller som blant annet prosjektleder og arkitekt. 
Les mer

Halvar Trøyel Nerbø

Data Platform Engineer

Trøyel er en engasjert Data Platform Engineer som har spesialisert på å bygge datalake- og lakehouse-baserte dataplattformer i skyen. 
Les mer

Magne Bakkeli

Seniorrådgiver

Magne har over 20 års erfaring som rådgiver, arkitekt og prosjektleder innen data & analytics, og forstår godt forretningsmessige og tekniske problemstillinger. 
Les mer

Runar Alvseike

Data Platform Engineer

Runar er en dreven Data Engineer innen BI og Data & Analytics, hvor hovedtyngden av erfaringen er brukt på å bygge opp data lakehouse-baserte dataplattformer. 
Les mer

Sindre Grindheim

Data Platform Engineer

Sindre er en erfaren Data Platform Engineer innen arkitektur og implementasjon av moderne dataplattformer i Azure og Google Cloud, Databricks og Snowflake. 
Les mer

Magnus Hanslien

Arkitekt | Selvstendig

Med over 19 års erfaring er Magnus like komfortabel med å håndtere prosjekt- og programledelse som løsningsarkitektur, informajonsarkitektur og data governance. 
Les mer

Øyvind Remme

Arkitekt | Selvstendig

Øyvind er spesialist innen BI, analytics og information management, og har siden 1994 utviklet løsninger på tvers av bransjer, teknologier og løsningsområder. 
Les mer

Tobias Flood

Arkitekt | Selvstendig

Tobias har 11 års erfaring som utvikler, arkitekt og rådgiver på dataplattformer i sky. Han er særlig opptatt av automatisering, DevOps for data og sikkerhet. 
Les mer

Yapi Donatien Achou

Data Scientist | Selvstendig

Yapi er senior data scientist med flere mastergrader innen anvendt matematikk, mekanikk og energiteknikk, samt 9 års erfaring som utvikler og data scientist. 
Les mer