Magne Bakkeli

Seniorrådgiver

Magne har over 20 års erfaring som rådgiver, arkitekt og prosjektleder innen data & analytics. Han er god til å navigere i både forretningsmessige og tekniske problemstillinger, og jobber like godt med konsernledelsen som IT-avdelingen.

Magne har vært involvert i et bredt spekter av prosjekter, leveranser og problemstillinger knyttet til innhenting, bearbeiding og analyse av data. Dette inkluderer blant annet utvikling av målbilder for data og innsikt, oppsett av ulike leveransemodeller, design og implementering av datalagring, integrasjonsarkitektur, data governance og ulike rapporterings- og analyseløsninger.

Magne har i disse leveransene hatt roller som rådgiver, prosjekt- og teamlead og/eller løsningsarkitekt/funksjonell arkitekt. Han kan også fylle roller som Chief Data Officer (CDO) eller It-direktør. Magne har jobbet på tvers av bransjer gjennom karrieren. Bransjer han kjenner godt inkluderer kraft, olje og gass, media, IKT, finans og FMCG/varehandel.

Magne har tidligere hatt ulike konsulent- og rådgiverroller i EY, BearingPoint, SAS Institute og Manamind/InfoStream. I perioden 2009 til 2021 var han ansvarlig for Data & Analytics-teamet i PwC Consulting, som inkluderte salg, faglig utvikling, rekruttering og kvalitetssikring av leveranser.

Siste artikler av Magne:

post image
19.06.2023| 2 min lesetid

I denne artikkelen ser vi på forskjellene mellom DataOps og Devops. Les mer

post image
28.08.2022| 6 min lesetid

Vi begynte med rapportering på toppen av databaser, beveget oss over til 30 år med datavarehus, før data lake og nå data lakehouse har tatt over. Les mer

post image
19.06.2023| 3 min lesetid

Hvilken rolle har smidig i DataOps? Vi svarer på det, og litt til! Les mer

post image
03.05.2023| 2 min lesetid

Azure Synapse Analytics | Glitni har en rekke konsulenter med sertifiseringer og erfaring med Azure Analytics. Les mer