Monica Kappelslåen Plassen

Data Platform Engineer

Med over 8 års fartstid som konsulent innen data og analyse er Monica en allsidig data engineer og dataarkitekt. Med god erfaring innen design og utvikling knyttet til dataplattformer har hun arbeidet med alt fra design og rådgivning innenfor arkitektur til implementering, test og deployment.

Gjennom prosjekter i ulike bransjer har hun tilegnet seg kunnskap innen ulik programvare for ELT/ETL, analyse, rapportering og tekstanalyse. Hun har stor kapasitet til å sette seg inn i komplekse problemstillinger og finne løsninger på disse. Monica har vist at hun kan jobbe godt i alt fra små prosjekter til større, tverrfaglige, internasjonale team, og har de siste årene jobbet i mange sektorer, fra helse til bank og forsikring. Monica er også sertifisert i ulike Azure og SAS-teknologier.

Monica er utdannet sivilingeniør i fysikk og matematikk fra NTNU (2016), med spesielt fokus på numerikk og optimering. Utdanningen har gitt henne en bred kompetanse innen teoretisk og anvendt fysikk og matematikk, i tillegg til blant annet programmering, statistikk og økonomi.

Tidligere har Monica jobbet innen Data & Analytics i KPMG og Capgemini.