Data Platform Engineer

Rollebeskrivelse

Som en Data Platform Engineer i Glitni er man med på å evaluere, designe og implementere dataplattformer.

Man jobber tett med forretning og IT for å forstå hvilke kapabiliteter man må ha i en dataplattform for å levere forretningsverdi - samtidig som man ivaretar aspekter knyttet til sikkerhet og teknisk ytelse.

Vi ser for oss at du…

 • Synes det er gøy skape solide og skalerbare dataplattformer, med modularitet og kostnadseffektivitet, for ulike kunder og tjenester
 • Trives med å sette opp CI/CD-pipelines og å bygge dataplattform som kode, og har kanskje erfaring med Terraform, Terragrunt eller lignende
 • Liker å jobbe med dataarkitektur, og å finne riktige komponenter for å levere testbare og moderne dataløsninger
 • Er glad i å bygge robuste og automatiserte pipelines for å innhente og prosessere strukturerte og ustrukturerte data, i form av både batch og stream, ved hjelp av moderne skyteknologi
 • Er komfortabel med smidig metodikk og å gjøre gode kost-nytte vurderinger i planleggingen
 • Ønsker å jobbe sammen med likesinnede, dele kunnskapen din med andre og være med på å dra fagfeltet vårt fremover.

Hva kan vi tilby deg?

 • Et spesialisert fagmiljø på data
 • Spennende prosjekter som passer til utviklingen og målene dine
 • En fleksibel hverdag
 • Stor påvirkningskraft i selskapet
 • God fastlønn og transparent bonusordning
 • Kontorplass på Spaces Tullinløkka
 • En morsom og jordnær sosial kalender

Hvorfor jobbe for oss?

Har du lært noe nytt i dag? Har du noen du kan lære av? Flinke folk blir altfor ofte sittende og gjøre mye av det samme over tid, med de samme oppgavene eller prosjektene. Vi i Glitni ønsket å komme oss ut av det mønsteret, og å lære nye ting hele tiden!

Vi har startet Glitni fordi vi ønsker å bygge et spesialisert konsulentselskap, med hovedfokus på å hjelpe våre kunder å skape verdi fra sine data. Vår grunnfilosofi er at spesialisering over tid gjør oss til bedre rådgivere og konsulenter - og derfor bygger vi et konsulentmiljø der data er hovedfokus - hver eneste dag.

Vi har som mål å bygge et spisset fagmiljø med likesinnede som er glad i data. Vi mener du vil få en raskere faglig utvikling når du kan dele erfaringer og kunnskap med andre erfarne dataspesialister. Vi er opptatt at du får de riktige prosjektene og rollene - og mener utviklingsplaner er til for nettopp utvikling, og ikke evalueringer og rangeringer.

I Glitni leverer vi dataplattformer på skyløsninger som Azure, Google Cloud og AWS. Vi går inn i prosjekter i en tidlig fase, når læringskurven er bratt, og vår ambisjon er å overlate prosjektet til kunden når de store utfordringene er løst. Slik sikrer vi at konsulentene våre fortsetter å lære nye teknologier og metodikker.

Å bygge det beste fagmiljøet krever at vi må tilpasse oss behovene til hver enkelt - og at mangfold må dyrkes gjennom innsats, det oppstår ikke av seg selv. Vi forstår at folk er i ulike faser av livet, og kan tilpasse roller, arbeidstid og andre ting, slik at du kan prestere best mulig både på jobb og hjemme.

Vi er et lite selskap, tuftet på at vi i størst mulig grad tar beslutninger sammen og deler informasjon, kunnskap og ideer for å finne gode løsninger sammen. Veien fra idé til gjennomføring er svært kort hos oss - noen ganger bare minutter!