Synapse Analytics | Glitni har Azure-ekspertise

03.05.2023 | 2 min lesetid

Glitni kan hjelpe deg å implementere og skalere Azure-plattformen for dine data-, analyse- og AI-workloads.

Azure logo

Skalerbar infrastruktur for dine dataplattformer

Basert på Azure gir Glitni tilgang til et bredt spekter av produkter og tjenester for å utvikle, lagre og administrere data og applikasjoner. Med vår sertifiseringer og ekspertise bruker vi Azure sin infrastruktur for å bygge skalerbare og effektive dataplattformer for våre kunder.

Azure tilbyr et stort utvalg av skytjenester som inkluderer lagring, databehandling, nettverk og sikkerhet, noe som gir oss muligheten til å skreddersy løsninger basert på dine behov og krav.

Glitni er trygg implementeringspartner for Azure

Glitni har en tett dialog med Microsoft, som gir trygghet for faglig utvikling

Glitni har en god og tett dialog med Microsoft i Norge. De Vi får tilgang til hjelp og dokumentasjon som gjør oss enda mer effektive når vi leverer arkitektur-rådgivning og implementeringstjenester.

Vi bidrar til riktige veivalg

Vi har en solid data-arkitekturforståelse, som gjør at vi alltid tar utgangsounkt i virksomhetens behov og arkitektur før teknologien vurderes. Våre konsulenter har erfaring med Azure fra Enterprise-miljø. Vi har vært innom mange av problemstillingene som dere vil møte på veien, og har med oss løsningsforslag.

Vi bidrar til at dere kommer raskt i gang

Vi har eksempler på god praksis, dokumentasjon og kode fra Azure-miljøer som sparer deg som kunde mye tid. Vi har erfaring fra tilsvarende implementeringsprosjekter, og har spisskomptanse på DataOps og MLOps.

Vi har erfaring med ulike lagrings- og prosesseringsløsninger, og vi har over tid utviklet god og tydelig utviklingsmetodikk, i form av hvordan en data lake skal organiseres, navnekonvensjoner, bruk av key vault og lignende. Vi har også alltid fokus på CI/CD i form av automatisert utrulling, og å sikre trygg og effektiv utvikling av tjenester basert på Azure. Vi er opptatt av at infrastruktur skal bygges som kode, og at vi benytter gjenbrukbare dynamiske miljøoppsett med verktøy som Terraform.

Glitni er en teknologinøytral rådgiver

Vi arbeider daglig med teknologier fra flere store leverandører på ulike prosjekter. Glitni er teknologinøytral når vi hjelper til med å ta beslutninger om arkitektur og teknologi. Vi mener at bruksområdene og rammebetingelsene alltid bør veilede valgene.


Møt våre dataplattform-eksperter!

Ved å samarbeide med oss får du tilgang til et team av eksperter som kan hjelpe deg med å etablere og videreutvikle din dataplattform effektivt og skalere løsningen i takt med organisasjonens behov.

author image

Eystein Kleivenes

Data Platform Engineer

Eystein har over 20 års erfaring fra programvareutvikling og data- og analyseplattformer, fra infrastruktur til arkitektur, utvikling og utrulling. 
Les mer

author image

Halvar Trøyel Nerbø

Data Platform Engineer

Trøyel er en engasjert Data Platform Engineer som har spesialisert på å bygge datalake- og lakehouse-baserte dataplattformer i skyen. 
Les mer

author image

Runar Alvseike

Data Platform Engineer

Runar er en dreven Data Engineer innen BI og Data & Analytics, hvor hovedtyngden av erfaringen er brukt på å bygge opp data lakehouse-baserte dataplattformer. 
Les mer

author image

Sindre Grindheim

Data Platform Engineer

Sindre er en erfaren Data Platform Engineer innen arkitektur og implementasjon av moderne dataplattformer i Azure og Google Cloud, Databricks og Snowflake. 
Les mer


Image

Ta kontakt!

Kontakt oss gjerne for en hyggelig prat om hvordan dere best kan utnytte Azure for å skape verdi fra data!

Magne Bakkeli
91 66 22 69
magne.bakkeli@glitni.noMagne Bakkeli

Magne har over 20 års erfaring som rådgiver, arkitekt og prosjektleder innen data & analytics, og forstår godt forretningsmessige og tekniske problemstillinger.