Glitni er Databricks-partner

01.05.2023 | 2 min lesetid

Glitni kan hjelpe deg med å implementere og skalere Databricks-plattformen for alle dine data-, analyse- og AI-behov

Databricks logo

Styrk din dataanalyse med vår ekspertise

Som en sertifisert tjenesteleverandør kombinerer vi Databricks’ raske prosesseringsmotor basert på Apache Spark med vår omfattende erfaring og ekspertise for å levere effektiv datatransformasjon og avanserte analysetjenester. Databricks kan brukes som prosesseringsmotor for data som ligger i en rekke ulike datalagringstjenester.

Glitni er trygg implementeringspartner på Databricks

Glitni er Databricks-partner, som gir trygghet for faglig utvikling

Partnerskapet gir oss et kvalitetsstempel som tjenesteleverandør ettersom Databricks krever at vi både utvikler og er sertifisert innenfor teknologiene. Det gir også våre kunder trygghet om at vi kontinuerlig fokuserer på å utvikle kompetanse innen de mest brukte teknologiene, og har sertifiserte konsulenter. Vi får tilgang til hjelp og dokumentasjon som gjør oss enda mer effektive når vi leverer arkitektur-rådgivning og implementeringstjenester.

Vi bidrar til riktige veivalg

Vi har en solid data-arkitekturforståelse, som gjør at vi alltid tar utgangsounkt i virksomhetens behov og arkitektur før teknologien vurderes.

Våre konsulenter har erfaring med Databricks fra Enterprise-miljø. Vi har vært innom mange av problemstillingene som dere vil møte på veien, og har med oss løsningsforslag.

Vi bidrar til at dere kommer raskt i gang

Vi har eksempler på god praksis, dokumentasjon og kode fra Databricks-miljøer som sparer deg som kunde mye tid. Vi har erfaring fra tilsvarende implementeringsprosjekter, og har spisskomptanse på DataOps og MLOps.

Vi har erfaring med ulike lagrings- og prosesseringsløsninger, og vi har over tid utviklet god og tydelig utviklingsmetodikk, i form av hvordan en data lake skal organiseres, navnekonvensjoner, bruk av key vault og lignende. Vi har også alltid fokus på CI/CD i form av automatisert utrulling, og å sikre trygg og effektiv utvikling av tjenester basert på Databricks. Vi er opptatt av at infrastruktur skal bygges som kode, og at vi benytter gjenbrukbare dynamiske miljøoppsett med verktøy som Terraform.

Glitni er en teknologinøytral rådgiver

Vi arbeider daglig med teknologier fra flere store leverandører på ulike prosjekter. Glitni er teknologinøytral når vi hjelper til med å ta beslutninger om arkitektur og teknologi.

Vi mener at bruksområdene og rammebetingelsene alltid bør veilede valgene. Vårt partnerskap med en leverandør påvirker ikke dette.


Møt våre dataplattform-eksperter!

Ved å samarbeide med oss får du tilgang til et team av eksperter som kan hjelpe deg med å etablere og videreutvikle din dataplattform effektivt og skalere løsningen i takt med organisasjonens behov.

author image

Eystein Kleivenes

Data Platform Engineer

Eystein har 20 års erfaring fra programvareutvikling og data- og analyseplattformer, fra infrastruktur til arkitektur, utvikling og utrulling. 
Les mer

author image

Runar Alvseike

Data Platform Engineer

Runar er en Data Engineer som har jobbet med BI og Data & Analytics i 5 år, hvor brorparten er brukt på å bygge opp en data lakehouse-baserte dataplattformer. 
Les mer

author image

Halvar Trøyel Nerbø

Data Platform Engineer

Trøyel er en engasjert Data Platform Engineer som har spesialisert på å bygge datalake- og lakehouse-baserte dataplattformer i skyen. 
Les mer

author image

Sindre Grindheim

Data Platform Engineer

Sindre er en erfaren Data Platform Engineer innen arkitektur og implementasjon av moderne dataplattformer i Azure og Google Cloud, Databricks og Snowflake. 
Les mer


Image

Ta kontakt!

Kontakt oss gjerne for en hyggelig prat om hvordan dere best kan utnytte Databricks for å skape verdi fra data!

Magne Bakkeli
91 66 22 69
magne.bakkeli@glitni.noauthor image

Magne Bakkeli

Magne har over 20 års erfaring som rådgiver, arkitekt og prosjektleder innen data & analytics, og forstår godt forretningsmessige og tekniske problemstillinger.