Snowflake | Glitni er Snowflake-partner

01.05.2023 | 2 min lesetid

Glitni kan hjelpe deg med å implementere Snowflake slik at du kan skape en åpen og enhetlig plattform for alle dine data-, analyse- og AI-workloads.

Snowflake logo

Skybaserte datavarehusløsninger for fremtiden

Ved å samarbeide med Snowflake tilbyr Glitni enkle og effektive løsninger for lagring, behandling og analyse av store mengder data.

Som en sertifisert partner sørger vi for at våre kunder drar nytte av Snowflakes skybaserte databaseteknologi for å bygge datavarehus og data lakehouse-løsninger. Snowflake har raskt fått en stor tilhengerskare takket være sin solide teknologi og fleksibilitet, noe som gjør det til et godt valg for moderne dataløsninger.

Glitni er trygg implementeringspartner på Snowflake

Glitni er Snowflake-partner, som gir trygghet for faglig utvikling

Partnerskapet gir oss et kvalitetsstempel som tjenesteleverandør ettersom Snowflake krever at vi både utvikler og er sertifisert innenfor teknologiene. Det gir også våre kunder trygghet om at vi kontinuerlig fokuserer på å utvikle kompetanse innen de mest brukte teknologiene, og har sertifiserte konsulenter. Vi får tilgang til hjelp og dokumentasjon som gjør oss enda mer effektive når vi leverer arkitektur-rådgivning og implementeringstjenester.

Vi bidrar til riktige veivalg

Vi har en solid data-arkitekturforståelse, som gjør at vi alltid tar utgangsounkt i virksomhetens behov og arkitektur før teknologien vurderes.

Våre konsulenter har erfaring med Snowflake fra Enterprise-miljø. Vi har vært innom mange av problemstillingene som dere vil møte på veien, og har med oss løsningsforslag.

Vi bidrar til at dere kommer raskt i gang

Vi har eksempler på god praksis, dokumentasjon og kode fra Snowflake-miljøer som sparer deg som kunde mye tid. Vi har erfaring fra tilsvarende implementeringsprosjekter, og har spisskomptanse på DataOps og MLOps.

Vi har erfaring med ulike lagrings- og prosesseringsløsninger, og vi har over tid utviklet god og tydelig utviklingsmetodikk, i form av hvordan en data lake skal organiseres, navnekonvensjoner, bruk av key vault og lignende. Vi har også alltid fokus på CI/CD i form av automatisert utrulling, og å sikre trygg og effektiv utvikling av tjenester basert på Snowflake. Vi er opptatt av at infrastruktur skal bygges som kode, og at vi benytter gjenbrukbare dynamiske miljøoppsett med verktøy som Terraform.

Glitni er en teknologinøytral rådgiver

Vi arbeider daglig med teknologier fra flere store leverandører på ulike prosjekter. Glitni er teknologinøytral når vi hjelper til med å ta beslutninger om arkitektur og teknologi.

Vi mener at bruksområdene og rammebetingelsene alltid bør veilede valgene. Vårt partnerskap med en leverandør påvirker ikke dette.


Møt våre dataplattform-eksperter!

Ved å samarbeide med oss får du tilgang til et team av eksperter som kan hjelpe deg med å etablere og videreutvikle din dataplattform effektivt og skalere løsningen i takt med organisasjonens behov.

author image

Nicholas de Flon

Data Engineer

Nicholas er en Data Engineer med iver for å utvikle skalerbare og verdifulle dataprodukter.. 
Les mer

author image

Monica Kappelslåen Plassen

Data Platform Engineer

Monica er en allsidig data engineer og dataarkitekt med god erfaring innen design og utvikling knyttet til dataplattformer. 
Les mer

author image

Knut Arne Smeland

Data Platform Engineer

Knut Arne er en erfaren data engineer og plattformutvikler som brenner for å bygge modulære og robuste plattformer med minimal kompleksitet. 
Les mer

author image

Halvar Trøyel Nerbø

Data Platform Engineer

Trøyel er en engasjert Data Platform Engineer som har spesialisert på å bygge datalake- og lakehouse-baserte dataplattformer i skyen. 
Les mer

author image

Runar Alvseike

Data Platform Engineer

Runar er en dreven Data Engineer innen BI og Data & Analytics, hvor hovedtyngden av erfaringen er brukt på å bygge opp data lakehouse-baserte dataplattformer. 
Les mer

author image

Sindre Grindheim

Data Platform Engineer

Sindre er en erfaren Data Platform Engineer innen arkitektur og implementasjon av moderne dataplattformer i Azure og Google Cloud, Databricks og Snowflake. 
Les mer


Image

Ta kontakt!

Kontakt oss gjerne for en hyggelig prat om hvordan dere best kan utnytte Snowflake for å skape verdi fra data!

Magne Bakkeli
91 66 22 69
magne.bakkeli@glitni.noMagne Bakkeli

Magne har over 20 års erfaring som rådgiver, arkitekt og prosjektleder innen data & analytics, og forstår godt forretningsmessige og tekniske problemstillinger.